A Wolfenstein: Youngblood lesz az első játék a franchise-ban, ami cenzúrázatlanul jelenik meg a németeknél

2019. június 26.
5.4461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Wolfenstein-széria mindig is egy kényes téma volt Németország számára, éppen ezért igyekeztek itt-ott cenzúrázni, ám most először fog előfordulni, hogy mindenféle változtatás nélkül jut el a nemzet játékosaihoz egy Wolfenstein-epizód.
 

Értendő ezalatt, hogy a náci rezsimre utaló motívumok abban a formában lesznek láthatóak a német változatban is, mint ahogyan mindenki másnál a Wolfenstein: Youngbloodban és a hozzá tartozó spin-off epizódban, a Wolfenstein: Cyberpilotban, ahogyan az kiderült a Bethesda fórumairól. Ez a USK által tavaly bevezetett változtatásoknak köszönhető, azaz a német besorolási rendszernek.

Eddig a fejlesztés úgy nézett ki, hogy egyszerre dolgoztak a nemzetközi változaton, valamint egy külön a németeknek szánt variánson, azonban most lehetőség nyílik rá, hogy Németország játékosai válasszanak, mely kiadványra szeretnének lecsapni.
4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Amelyik német játékos nem volt full kretén, amúgy is külföldről rendelt normál verziót. Ki akar a mai világban átvariált játékkal nyomulni?

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az nagyon fura, nem semmi!

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az igen! Fejlődnek.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mi történt ezekkel?

válasz erre
Wolfenstein: Youngblood
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaszattila profiljaRobi022 profilja