A Wesker-gyerekekről fog szólni a Netflixes Resident Evil-sorozat

2020. augusztus 27.
8.2951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre biztatóbb információk derülnek ki a Netflixes Resident Evil-sorozatról, hiszen úgy fest, végre elengedik a Milla Jovovich-féle vonalat, helyette pedig a játékokat veszik alapul a készítők, és most kiderült, hogy a projekt miről fog szólni.

A Netflix hivatalos Twitter oldala osztotta meg a szinopszist, úgyhogy teljes mértékben biztosak lehetünk az infó hitelességében. A sorozat sztorija szerint a "Wesker-gyerekek" New Raccoon City-be mennek, ahol olyan titkokat vélnek felfedezni, ami a világ végét is okozhatja.

Egy élőszereplős adaptációról van szó természetesen, és első blikkre a "Wesker-gyerekek" kifejezés az, ami megkaphatja a figyelmünket. Két idővonalon zajlanak majd az események, az egyiken a 14 éves Billie-t és Jade-et láthatjuk, avagy Albert Wesker lányait, akik folyamatosan fedezik fel apjuk sötét titkait. A másik szálon a már 30 éves Jade kapja a főszerepet, akit kísért a múltja (a húgával, az apjával és az önmagával történtek), viszont ekkorra már kevesebb mint 15 millió ember maradt a bolygón, és több mint 6 milliárdan fertőzödtek meg a T-vírussal.

2 hozzászólás

muki

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Rühellem Jovovichot, bárki jó lesz helyette! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Biztos nézni fogom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja