Az A Way Out rendezője szerint semmi gond a játék hosszával

2018. június 23.
12.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tény, hogy manapság a legtöbb kritikus nem nézi jó szemmel, ha egy játék rövid, viszont az A Way Out rendezője pont jónak érzi a játék hosszát, és nem ért egyet azokkal, akik szerint hosszabbnak kéne lennie.
Advertisement

A Hazelight játéka, az A Way Out hat óra alatt kijátszható, sokan pedig elégedetlenségüket fejezik ki, hisz manapság minden az újrajátszhatóságról, és a minél tovább kitolt kampányokról szól. Josef Fares, a játék rendezője szerint a játékuk pont azért működött, mert hat órányi történetre volt elegendő ötletük, és szerinte el kéne engednie az embereknek a játékok hossza iránti megszállottságot.

Példaként felhozta, hogy az A Way Out-ot a PlayStation 4 játékosok 52 százaléka vitte végig, míg mondjuk egy Grand Theft Auto IV-et az emberek 30 százaléka játszotta végig, és Fares nem igazán érti, hogy miért kéne hosszabb játékokat készíteniük, ha az emberek jelentős része ezt a hat órát sem játssza végig, nem hogy még újrajátszhatósághoz tegyenek bele tartalmat.
A Way Out rendezője pont jónak érzi a játék hosszát, és nem ért egyet azokkal, akik szerint hosszabbnak kéne lennie.'>
8 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

totyak írta:
Mindent meg lehet magyarázni, de a 6 óra elég karcsú. Azt meg nem akarom elhinni, hogy a GTA-t csak 30% tolta végig.
Pedig igaz, legegyszerűbben megnézed a psnprofiles.com-on a játékban a trófea melleti százalékot, az ugye az hogy a játékkal rendelkezők közül összesen mennyinek van meg az a trófea. Lehet hogy csak a Playstation bandát mutatja, de így is csak 21%-nak van meg az a trófea hogy teljesítetted a sztorit.
Gyorsan megnéztem hogy egy-két játéknál hogy áll a mutató és elég komoly. Life is Strange első epizód (ez ugye ingyenes is) 71,85%, az utolsó már csak 52,97%! The Last of Us (PS3) könnyű nehézségen 64,12% normálon már csak 53%. GTA V (PS3) 49.95% ugyan ez PS4-en már csak 28,53%!
Ugyan ez van QD játékoknál is Heavy Rain (PS3) 73% (PS4) 54%, Beyond Two Souls (PS3) 63% (PS4) 45%.
Vagy nézzük meg az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerét a The Witcher 3-at, csak 41%-a vitte ki a játékot!
És ezek után csodálkoznak a játékosok hogy egyre rövidülnek a játékok. Értem én hogy ebbe beletartoznak azok is akik csalódtak a játékban, de ma már simán van annyi videó a neten hogy el tudod dönteni hogy tetszik és beruházol rá vagy nem és akkor nem is veszed meg. Persze 1-2 játék becsúszhat így is nekem is van a listámon olyan amit nem vittem végig, de van olyan is amit még szeretnék, de már alig van időm a legtöbbre így örülök ha egyszer végigpörgetem.

válasz erre

totyak

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Mindent meg lehet magyarázni, de a 6 óra elég karcsú. Azt meg nem akarom elhinni, hogy a GTA-t csak 30% tolta végig.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Kedves mindenki! A játék soha nem volt 20 ezer forint, hanem 9 ezer és nem kell megvennie mindenkinek, hanem be lehet hívni olyat, akinek nincs meg, szóval mielőtt elkülditek a csávót a fenébe nézzetek már utána annak, hogy miről van szó. Szólsz a barátodnak és 4,5 ezerért fejenként megveszitek, ha meg épp akciós, akkor még ennyi se...

válasz erre

Gólem

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Szerintem meg szimplán átbaszták a játékosokat és kész.

válasz erre

Tommy

6 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ez a csávó egy ****. Ezek után nem is csodálom hogy ilyen trehány ****t raktak össze.

válasz erre

bekecs

6 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ez nem normális.

válasz erre

zender

6 éve, 2 hónapja és 23 napja

Szerintem kurvára nem hat óra játékot várunk 20 ezerért.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ez egy idióta.

válasz erre
A Way Out
4.823 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja