A Watch Dogs Legion és a Rainbow Six Quarantine megjelenését is eltolta a Ubisoft, újgenerációs konzolokra is jönnek

2019. október 25.
9.1801
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kifejezetten rossz hírekkel szolgált a Ubisoft azok számára, akik már beleélték magukat, hogy ebben a pénzügyi esztendőben játszhatnak majd a Watch Dogs Legion és a Rainbow Six Quarantine című videojátékokkal.

A franciák ugyanis mindkét alkotás premierjét eltolták, sőt mi több, mivel három a magyar igazság, a Gods and Monster érkezésébe is belerúgtak egy kicsit, és mivel egyikük sem kapott pontos megjelenési dátumot, csak annyi biztos, hogy a következő pénzügyi esztendőben számíthatunk rájuk, tehát 2020. március 31. után.

A Watch Dogs Legion egyébiránt korábban március 6-án jelent volna meg, míg a Gods and Monsters premierje február 25-re volt kitűzve, egyedül az új Rainbow Six nem rendelkezett pontos időponttal, tehát esetében fáj a legkevésbé a jégre tétel.

Érdekesség, hogy a Ubisoft utólag elárulta: azért volt szükség leginkább a csúsztatásra, hogy újgenerációs konzolokra is meg tudják jelentetni a játékot, lévén már mindhárom cím optimalizálva lesz az új platformokra.
3 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hogy emiatt a jelen generációt miért kell csúsztatni, az homály számomra. Ha megjelennek az új konzolok, akkor kiadnák azokra is.

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na ez az ami szerintem nem fog hiányozni hogy később jön.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem értem az összefüggést, esküszöm. Majd kijönnek azokra, amikor kijönnek a gépek...

válasz erre
Watch Dogs Legion
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja