A Wasteland 3 megjelenése után nyugdíjba akar vonulni Brian Fargo

2017. március 24.
3.3021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Visszavonulásra készül Brian Fargo, a játékipar egyik élő, és még mindig aktív legendája, aki 1983-ban alapította meg a legendás Interplay-t, tehát a több mint 30 év alatt letett már egyet és mást arra a bizonyos asztalra.

Aki nem tudná, neki köszönhetjük többek között a Fallout-sorozatot, de a legendás Baldur's Gate szerepjáték is hozzá köthető, az inXile Entertainment égisze alatt pedig segített feltámasztani a legendás RPG-k műfaját, így elkészítette a nagyszerű Wasteland 2 mellett a kitűnően sikerült Torment: Tides of Numenerát is.

Fargo azonban az Eurogamer munkatársainak most arról beszélt, hogy szeretne pontot tenni karrierje végére, ezáltal azt tervezi, hogy miután a Wasteland 3 2019-ben megjelent, átadja a stafétát és nyugdíjba vonul.

Brian tudja, hogy ez nem holnap lesz, ellenben már most megtalálta azokat a tehetséges embereket, akik képesek tőle átvenni minden örökséget, és a távollétében is magasra emelni az inXile Entertainment zászlaját.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ha megteheti, nyugdíjazza magát. Én sem melóznék életem végig, ha nem lenne muszáj, de sajnos nem születtem milliomos családba. Ezt dobta a gép röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Jó pihenést neki! Megérdemli!

válasz erre

Direktor

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

De szívesen vonulnék én is ilyen fiatalon nyugdíjba... mosolygó smiley

válasz erre
Wasteland 3
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja