A Walking Dead sztárja reméli hogy mégis megjelenik a Silent Hills

2015. november 15.
1.7321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Kojima - Del Toro együttműködésben készülő Silent Hills egyik főszereplője, Norman Reedus nyilatkozott a napokban arról, hogy nagyon reméli, a dolgok rendeződnek és mégis megjelenhet a horrorjáték, ami szerinte egyszerűen zseniális.

A Walking Dead sztárja szerint Kojima és Guillermo del Toro is zseni, mindketten kiemelkedőek abban amit csinálnak, így az egy időben gőzerővel készülő, aztán mégis elkaszált egyedinek kikiáltott horrorjáték is nagyszerű lett volna.

A színész szerint ezernyi tervük volt a játékkal kapcsolatban, aminek a fejlesztésében a maga módján ő is tevékenyen részt vett, így a folyamatokba is bele látott.

Sajnos bármennyire is szeretnénk mi is, a Silent Hills valószínűleg soha nem fog megjelenni, Del Toro már teljesen más munkán dolgozik, jelenleg épp a Pacific Rim 2-t rendezi, Kojima pedig elvileg szabadságon, gyakorlatilag lapáton van.
Silent Hills egyik főszereplője, Norman Reedus nyilatkozott a napokban arról, hogy nagyon reméli, a dolgok rendeződnek és mégis megjelenhet a horrorjáték, ami szerinte egyszerűen zseniális.'>
5 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nem értem hogy miért kellett elkaszálni... rengetegen várták és ha jól megcsinálják akkor tuti visszahozza az árát többszörösen. Én remélem egyszer megjelenik. mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

9 éve, 1 hónapja és 4 napja

De jó lenne ha megjelenne. Ami kijött róla anyag azon látszott hogy nagyon kemény anyag.

válasz erre

Imperator

9 éve, 1 hónapja és 4 napja

totyak írta:
Most is azt mondom, totál új címen kijöhetne ugyanaz a játék.
Valóban, más címmel simán megvalósíthatnák, csak a neveket kéne átírni, hogy ne Silent Hillre hajazzon. Lehet hogy szimplán nincs pénz a fejlesztésre.

válasz erre

totyak

9 éve, 1 hónapja és 4 napja

Most is azt mondom, totál új címen kijöhetne ugyanaz a játék.

válasz erre

muki

9 éve, 1 hónapja és 4 napja

A remény hal meg utoljára... szomorú smiley

válasz erre
Silent Hills
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja