A VR-ba is belekóstol a Xiaomi

2016. június 30.
3.0511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Xiaomi néhány éve még csak az okostelefonok piacán akart nevet szerezni magának, mely viszonylag könnyen ment, azóta azonban egyre több piac felé érdeklődnek, ezzel pedig egyre több cégnek okoznak komoly gondokat.

A konyhák és a légtér meghódítása után a néhány éve elindult VR-őrületben szeretnének ők is részt venni, melyhez eddig csak a felsőkategóriás okostelefonjaikkal kapcsolódtak. Nemrég a vállalat egyik vezető menedzsere beszélt a VR-t illető tervekről, méghozzá igen nyitottan, így megerősítést nyert, hogy fejlesztés alatt áll a Xiaomi VR headsetje.

Tang Mu azt is elárulta, hogy okostelefonokhoz fejlesztik a terméket, tehát közvetlenül az LG és a Samsung ellen lépnek ismét csatába, de baráti árazásukkal az olcsóbb és gyengébb minőségi VR megoldásokat is kiszoríthatják. Az is megerősítést nyert, hogy a fejlesztés támogatni fogja a Google Daydream VR platformját, vagyis komoly technológia megoldásról lesz szó, ami minőségi szórakozást kínálhat. A debütálás augusztus-szeptember környékére várható.
3 hozzászólás

venoman

8 éve, 5 hónapja

Az jó lesz mert így nem lesz irreálisan magas az a VR.

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja

Mobilos VR-nek még annyi értelmét sem látom, mint konzolra, meg PC-re.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja

Nem rossz, de a konyhás megoldás most jobban érdekel a Xiaomi-tól. röhögő smiley
Az mikortól lesz kapható nálunk? mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja