A virtuális valóságnak köszönhetően még egyszer láthatta elhunyt lányát egy dél-koreai anyuka

2020. február 09.
8.5451
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy dél-koreai dokumentumfilm, az I Met You egy egészen megrázó történetet prezentált a közönség számára, egészen konkrétan egy anya és az elhunyt gyermekének újbóli találkozásáról, amiben a virtuális valóság is masszívan közrejátszott.

A sztori fókuszában Jang Ji-sung és az ő lánya, Nayeon áll, aki hét éves korában egy gyógyíthatatlan betegségben életét vesztette. A pár napja debütált dokumentumfilm azt mutatja be, hogy miként töltöttek fejlesztők 8 hónapot azzal, hogy a virtuális valóság eszköztárát felhasználva implementálják Nayeon arcát, testét és hangját, így együtt töltheti anyukája vele a születésnapját.

Az alábbiakban tíz percet vehettek szemügyre a teljes dokumentumfilmből, viszont előre szeretnénk figyelmeztetni mindenkit, érzelmileg eléggé megrázóak lehetnek a látottak. Nyilván lehetne arról beszélni, hogy mennyire hatásvadász a produkció, azonban az érzelmeken, az anyukán tisztán látszódik, hogy nem megjátszott.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

petrovicsz

8 hónapja, 4 napja

Uhh ez olyan... Fura...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 hónapja, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Ronalddo

8 hónapja, 4 napja

Ez durva élmény lehetett az anyának!

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 4 napja

Szerintem ez szép dolog. És ebben a formában van is értelme a VR-nak. Lehetett volna sokkal jobb minőségű is, de így is jó érzés lehetett az anyának.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljaNeurotic profilja