A világ egyik legnagyobb e-sport csapata mögé állt a Logitech

2017. november 17.
3.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Logitech bejelentette, hogy minden eddiginél nagyobb figyelmet szeretnének szentelni a jövőben az e-sport intézményének, hiszen vélhetően ők is felismerték, hogy ebben a milliárdos üzletágban a hardvergyártóknak is komoly részesedésük lehet.

Ennek fényében a Logitech úgy határozott, hogy teljes mellszélességgel felsorakozik a G2 Esport mögé, akik a világ egyik legjobb és legismertebb League of Legends, illetve Counter-Strike Global Offensive csapatát működtetik.

A közös együttműködés lényege röviden és tömören, hogy a Logitech minden szükséges eszközt biztosít portfóliójából a kérdéses csapatnak, de ami számunkra sokkal fontosabb, hogy a keményvonalas gamereket bevonják a jövőben érkező termékek fejlesztésébe, ezáltal sokkal profibb és a játékosok igényeihez igazodóbb perifériák születhetnek majd.
5 hozzászólás

kpal

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

na végre már valóban fejlesztenek.

válasz erre

totyak

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Én még mindig furcsa szemmel nézek az e-Sport nevű valamire. Ennyi erővel a versenyevőknek is lehetnének nagyszabású rendezvényei, ahol különféle ismert márkák felsorakoznának mögéjük. Meg még biztosan számtalan blőd példát találnék. Egyszerűen nem látok ezek mögött teljesítményt. Amikor egy futó javít 2 másodpercet a világrekordon, az az én szememben teljesítmény, mert munka van mögötte.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Eygre jobban belefoylik a Logitech ebbe a piacba is, nekem tetszik.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Jó nekik!
Bár én annyira nem kedvelem a G2-t, de jó nekik.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Helló FaFa! (:

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profilja