A vártnál is olcsóbb lehet a Project Scorpio?

2017. április 24.
3.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Project Scorpio kapcsán a külső megjelenésen kívül szinte minden fontos részletet ismerünk már, egyedül a megjelenési dátum és az árcédula, amit jó lenne tudni még, de ha előbb nem is, az idei E3-on már erről is lehullhat majd a lepel.

Hogy addig se maradjunk szárazon, azért folyamatosan érkeznek a pletykák és a szivárgások, így nemrégiben az egyik legnépszerűbb spanyol internetes áruház, az Xtralife listázta és árazta az Xbox One utódját, amiről kiderült, hogy talán olcsóbb lesz, mint azt korábban vártuk.

A bolt ugyanis 399 euróra lőtte be a konzol árát - ez körülbelül 120 ezer forintnak megfelelő összeg -, ami több mint baráti lett, hiszen korábban legalább 500 euró körül rebesgette több spekuláns is, azonban az említett áruház szerint ennél sokkal olcsóbb lehet majd.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a spanyolok értesülései helyesek, ellenben nem lenne rossz taktika a részükről olcsón adni a gépet, még ha ez veszteséges is lenne számukra, hiszen így biztosan rengetegen döntenének a vásárlás mellett.

A vártnál is olcsóbb lehet a Project Scorpio? - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Olyan mindegy, hogy 400, vagy 500 euro, aki akarja, megveszi, nem ****akodik 100 euron. Bolondok lennének veszteségesen adni, nem lenne biznisz, mert ez nem egy teljesen új konzol, van olcsóbb alternatívája a sima One képében, így csak a játékeladásokban nem bízhatnak.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Itthon ez 150k HUF lesz.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Mondjuk ez elég merész árazás, kicsit kételkedem benn hogy egyáltalán már a Microsoft tudná, mennyiért fogja adni.

válasz erre

Hentes

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hát valamit villantaniuk kell ha a PS4 mellett labdába akarnak rúgni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja