A vadnyugatra repít minket a Borderlands 3 harmadik kampány DLC-je

2020. május 22.
9.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Western-témájú letölthető tartalommal gazdagodik a Borderlands 3 kampánya - derült ki mindez a Gearbox legújabb The Borderlands Show című élő streamjéből, melynek részeként lehullt a lepel a Bounty of Blood: A Fistful of Redemption című kiegészítőről.

A vadnyugati hatásokkal felvértezett expanzió június 25-én jelenik meg minden egyes platformra a Season Pass részeként, de persze külön is megvásárolható lesz, betöltését követően pedig karaktereink egy új bolygóra, Gehennára látogatnak majd, ahol egy halálos banda, a The Devil Riders ellen indulnak harcba értékes jutalmakért.

Az új történettel együtt a kiegészítőben újabb karakterek is bemutatkoznak, így Rose és Juno nevét már most érdemes megjegyezni, de mellettük egy új jármű, a JetBeast is a történet szoros részét képezi majd, méghozzá rengeteg extra zsákmány és fegyver társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!



Borderlands 3 kampánya - derült ki mindez a Gearbox legújabb The Borderlands Show című élő streamjéből, melynek részeként lehullt a lepel a Bounty of Blood: A Fistful of Redemption című kiegészítőről.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 3 hónapja

De rettenetesen unalmas beszélgetéseket tudnak ezek csinálni.

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja

Most a CoD Mobile-ban is ez van. Úgy látszik, most ennek van szezonja. röhögő smiley

válasz erre
Borderlands 3
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja