A Ubisoft visszaszerezte a Battle Isle jogait

2016. december 08.
4.8321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem tartjuk kizártnak, hogy a Ubisoft csapata a Battle Isle-sorozat feltámasztására készül a háttérben, a franciák ugyanis néhány kiszivárgott dokumentum szerint nemrégiben sikeresen visszaszerezték a legendás széria jogait.

Aki esetleg nem tudná, a Battle Isle egy nagyszerű, ám elég visszafogott sikereket elért körökre osztott stratégia volt, amelyet egykoron a Blue Byte készített, és első része még 1991-ben jelent meg, PC-s körökben pedig az évtizedek során egy kisebb kultusz alakult ki körülötte.

Ezt akarta kihasználni korábban Thomas Hertzler is, avagy a Blue Byte egykori társalapítója, aki a Kickstarteren próbálta feltámasztani a legendát Battle Isle: Threshold Run cím alatt, de ebbe végül főként a jogi problémák miatt belebukott.

A Ubisoft visszaszerezte a Battle Isle jogait - 2. kép

3 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 7 napja

Kis pöcsös voltam, mikor kijött ez a játék, nem is ismertem idáig. Nyilván valamit akarnak vele, nem véletlenül vették meg a jogokat, de nem biztos, hogy a közeljövőben.

válasz erre

kylx

7 éve, 11 hónapja és 7 napja

Gyorsan megnéztem a Settlers-en kívül (mivel csak az a játék jutott eszembe) mit csinált még a kék bájt, és meglepődve olvastam, hogy ott vannak még olyan címek mint:
Anno 1404 , 2070, 2205
Rainbow six
For Honor

(itt a teljes lista, de a többi játékot nem ismertem így hirtelen)

válasz erre

Mordorer

7 éve, 11 hónapja és 7 napja

És majd jól kukázzák... wtf smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja