A Ubisoft szeretné folytatni a Prince of Persiát és a Splinter Cellt

2018. október 02.
2.9111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Évek óta nélkülözniük kell a játékosoknak a Prince of Persia és a Splinter Cell sorozatokat, azonban a hírek szerint nem azért, mert a Ubisoft nem akarja elkészíteni a régóta várt folytatásokat.

Minderről Serge Hascoet, a csapat egyik első embere beszélt egy interjúban, aminek részeként kiderült, hogy személy szerint imádja mindkét szériát, és folyamatos harcokat folytat a vezetőséggel azért, hogy megfelelő erőforrásokat teremtsenek elő ahhoz, hogy egyszer majd belefoghassanak egy-egy újabb epizódba.

A Ubisoft tehát nem azért tartja vissza a két sorozatot, mert nem szeretnék elkészíteni a folytatást, egyszerűen a lehetőségek nem adottak, ami érthető nyelvre fordítva azt jelentheti, hogy tartanak attól, hogy a projektbe invitált több millió dollárjukat soha többé nem láthatnák viszont. Ujjakat tehát keresztbe, a jövőben még bármi megeshet!
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hát pedig mindkét sorozatnak megvannak a rajongói, szerintem sikeres lenne ha fordítanak rá időt és nem csak marketinget!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Prince of Persia nagyon adná!

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Na ezt tudnám értékelni!

válasz erre

totyak

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Elmennek ezek... hiszen mindenki imádta a PoP játékokat. Kb. olyan, mint az AC sorozatuk, azt meg nyomják ha kell, ha nem. Sikeres lenne.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljadarkomen profiljaAngryKnight profiljaImperator profilja