A Ubisoft legalább 100 operátorig bővítené a Rainbow Six: Siege tartalmát

2017. szeptember 07.
5.2861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha lesz igény rá, akkor nem kizárt, hogy a Ubisoft hosszú évekig bővítheti még a Rainbow Six: Siege-et, Alexandre Remy, a játék rendezője ugyanis a PC Gamer magazinnak elárulta, hogy mit várhatunk még az alkotástól a jövőben.

Bár nyilván Remy túlzott egy kicsit, de azért elmondjuk nektek, hogy az interjúban kiemelte: legalább 100 operátorra szeretnék bővíteni még a jövőben a Rainbow Six: Siege tartalmát, amivel kapcsolatban felhívta a figyelmünket arra, hogy ha matematikailag nézzük, akkor ki lehet számolni, hogy ez hány évre elegendő extra lehet.

Sőt mi több, Remy szerint jelenleg semmi okot nem lát arra, hogy itt megálljanak, habár mi azért óva intenénk a rendezőt, hiszen ha olyan intézkedéseket hoznak, mint a közelmúltban, akkor konkrétan ennek az operátormennyiségnek a tizedét sem tudják majd teljesíteni, mert a rajongók egyszerűen faképnél hagyják őket.

A bejelentés kapcsán pedig engedjük bátran szabadjára a gondolatainkat, hiszen ha valóban több mint 100 operátor kerülhet bele a Rainbow Six: Siege-be - most tartunk valamivel több mint 30-nál -, akkor abba a magyar TEK is könnyedén beleférhet majd.
Rainbow Six: Siege-et, Alexandre Remy, a játék rendezője ugyanis a PC Gamer magazinnak elárulta, hogy mit várhatunk még az alkotástól a jövőben.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Akkor még az se ássa aki eddig nem vette lesz még itt tartalom és maradnak is a játékosok. mosolygó smiley

válasz erre

zender

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Hát nem engedték el a játék kezét. Erre azért nem számítottam.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Nagyon megszerettem ezt a játékot. 21:9 144Hz en tolom, néha már csalásnak érzem, de nagyon tolja neki az ubi, és látszik hogy a patchek nem abban nyilvánulnak csak meg hogy zöld sál sárga lesz. A játékélmény nálam abszolút tökéletes már, se mm probléma, sem technikai. Jobban megtornásztatja az agyam mint egy cs:go röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Az nagyon nem gyenge! meglepett smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja