A Ubisoft bocsánatot kért, amiért az AC Odyssey második DLC-je figyelmen kívül hagyta a homokos karaktereket

2019. január 17.
12.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnálatos módon a játékipart is egyre gyakrabban szennyezi be a politikailag korrekt hozzáállás, így többször kell néhány hangoskodó miatt bocsánatot kérnie a fejlesztőknek - gyakorlatilag butaságok, esetleg figyelmetlenségek miatt.

A minap éppen a Ubisoft tapasztalta meg mindezt a saját bőrén, miután ugyanis megjelent az Assassin's Creed Odyssey második letölthető tartalma, és sokan eljutottak a végére, néhány ember hangosan megjegyezte a Redditen, hogy nem igazán tetszett nekik a bővítmény befejezése, mert a Shadow Heritage küldetés végén gyakorlatilag teljesen fölöslegessé válik, hogy korábban hetero- vagy homoszexuális karakterrel nyomultunk-e az ókori Görögországban.

Figyelem, SPOILER következik! Történt ugyanis, hogy bár a játékban beleszólhattunk hősünk szexuális beállítottságába, azonban páran a szívükre vették, hogy hiába indítottak korábban cukimuki karaktert, és járták ezt az utat, a Shadow Heritage végén a főszereplőnek a korábbi döntésektől függetlenül is gyermeke született, vagyis a franciák semmibe vették vele a korábbi döntéseket.

A Ubisoft elnézést kért a történtekért, de nagyon helyesen eszükbe sem jutott, hogy néhány hangoskodó miatt változtassanak a DLC végkimenetelén, inkább kiemelték, hogy már készül a harmadik és egyben befejező bővítmény, ami majd összeköti az eseményeket.
6 hozzászólás

elmeh

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Kedves cikk iro n1 clickbait title de kerlek ne hordj ossze ****sagokat amikbe bele tomheted a velemenyed mert undorito, szanalmas es serto a valodi gamerekre nezve.....Az a ,,néhány hangoskodó" nem csak nehany volt es rohadtul nem azert "hangoskodtak" mert nem lehettek homik ingame hanem azert mert a kiado ugy promozza a gamet h TE dontesz mindenrol, TE alakitod a storyd, TE vagy az aki kialakitja a storyt de valojaban SEMMIBE sincs beleszolasod (lasd alap game utolso valasztasa sincs rad bizva..ha akarod ha nem ossze zuzza a fohos a relicet...en speciel ra nyomtam h nem akarom ossze torni es instant jott a cinematik h ossze torom a relicet....WTF)!!!! Kicsit felre ertetted a dolgokat sajnos de hidd el *****ra elenyeszo azon >gamerek< szama akiket zavar a homokossag....statisztikak szerint meglepoen elfogado a gamer tarsadalom... Ja es ti paran akik ide kommenteltek ilyen szepen eliteloen remelem annak azert orultok h a comment megirasa utan mehettek lezbi pornot nezni a pornhubra mert hogy ez a legnezettebb kategoria rajta...>.> #sotetkozepkor

válasz erre

totyak

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Ezért utálom az olyan játékokat, ahol be van harangozva, hogy minden döntésednek súly van, aztán semmi nem történik. Kevés olyat ismerek, ahol valóban más végkifejlet van a döntéseink nyomán.

válasz erre

Imperator

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Üdvözöllek 21. század ahol azért kell bocsánatod kérned, mert a saját történetedben a szereplőid megbocsáthatatlan, ép ésszel felfoghatatlan, gyomorforgató emberiség elleni bűntettet követnek el, hogy arra nincsen szó, sem több szóból álló kifejezés. Hogy merészelte a Ubisoft heteroszexuálissá tenni a karaktereit hát hol élünk, a sötét középkorban?

válasz erre

smadi1968

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Amúgy egy semmit érő DLC.!!!! Ilyennel nem lehet egy játékot életben tartani sokáig!!!

válasz erre

Vidoros

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

De gáz hogy ilyen baromságok vannak egyáltalán már a játékokban.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Fú, de nagy tragédia!
Remélem az életben se ér nagyobb ennél!

Komolyan ezért kell kiakadni? Mert ha az alapjátékban ****kergető csávó/****nyaló nő voltál már nem is elég?
Könyörgöm ez egy kicseszett játék! Gondolom az összes többi ilyen választós játékban is mindig a homi vonalat választják (Mass Effect, Sims, stb.), de szerintem attól még egy normális DLC lett és nem egy 2 küldetéses semmi amiért sokat kérnek.

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaManiac profiljaReichert Viktor profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja