A Twitter is beszáll az eSport közvetítésbe

2016. július 30.
2.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az eSport minden évben új játékokkal, támogatókkal, csapatokkal és megnövekedett díjazásokkal lép előre a hódító útján, ráadásul mindezt van miért csinálni, hiszen rengeteg nézőt vonzanak a képernyők elé.

Erre már a Twitch mellett jó néhány cég és televíziós társaság is rájött, a sorba pedig nemrég a Twitter is beállt. Tegnap éjszaka, illetve ma hajnalban már élőben közvetítették a ELEAGUE Counter-Strike Global Offensive elődöntőit, a döntőt pedig szintén náluk is lehet majd követni.

Az ELEAGUE fiókján nem csak maga a játék kapja a főszerepet, hiszen exkluzív információkat is kapnak az oldal nézői. Háttér-információkkal, képekkel és statisztikával is készül a Twitter, mely a jövőben több nagy ligát is közvetít majd.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 18 napja

Most már csak az informatikában analfabétákat(aki csak a Facebook-ig jut az nálam ebbe a kategóriába tartozik!) kell meggyőzni hogy ez is valami és nem holmi baromság!

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 20 napja

Nincs abban semmi rossz, ha valaki mások játékát nézi. A Twitter, meg a többiek meg felismerték, hogy erre van igény és léptek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja