A Trónok Harca zeneszerzője írja a Gears of War 4 zenéjét

2016. augusztus 26.
3.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyáltalán nem aprózza el a Gears of War 4 zenei részét a The Coalition csapata, a legfrissebb hírek szerint ugyanis nem kisebb személyt kértek fel a muzikális rész megalkotására, mint Ramin Djawadi, aki többek között a Trónok Harca nagyszerű muzsikáit is szerezte.

Djawadi szerint a népszerű sorozathoz mérten most valami egészen mást akart létrehozni, ami szerinte teljesen természetes, hiszen mindegyik új projektjének úgy áll neki, hogy az valami más legyen, noha azért a saját stílusát természetesen beleviszi majd, illetve a filmzenés zenekari hatások annak ellenére is megfigyelhetők lesznek, hogy alapesetben egy játékról lesz szó.

Nem ez az első eset egyébiránt, hogy Ramin egy játékhoz készít zenét, korábban ugyanis olyan címekhez alkotott már emlékezetes dallamokat, mint a Thief vagy a System Shock.
Gears of War 4 zenei részét a The Coalition csapata, a legfrissebb hírek szerint ugyanis nem kisebb személyt kértek fel a muzikális rész megalkotására, mint Ramin Djawadi, aki többek között a Trónok Harca nagyszerű muzsikáit is szerezte.'>
3 hozzászólás

Ravor

8 éve, 3 hónapja és 19 napja

Egyre jobban várom a játékot röhögő smiley

válasz erre

muki

8 éve, 3 hónapja és 20 napja

Akkor ez nagyon minőségi lesz! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 20 napja

Sokan nem becsülik a játékok zenéit, sokaknak fel sem tűnik, hogy az is van a játékban (sajnos néha én is ilyen vagyok), pedig ezek mögött is komoly munka van. Egy zeneszerző nem teheti meg, hogy előző munkáival, vagy mások munkáival, akár kicsit is azonos dallamok jelenjenek meg egy másik műben és ez bizony komoly kreativitást igényel.

válasz erre
Gears of War 4
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja