A Toshiba képalkotási osztályára pályázik a Sony

2015. október 24.
4.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok piacán a Sony az elmúlt években nem sokat költött a külső megtervezésére, a belső terén pedig általában csak igazodnak a vetélytársakhoz.

Sokan a vállalat kiszállását is emlegetik már egy ideje, melyet a japánok folyton tagadnak. Ha esetleg tényleg kiszállnak az okostelefonok piacáról, akkor azt csak a komplett készülékek terén teszik meg, hiszen a kameramodulokat illetően nagyon is jól áll a vállalat.

A Sony kameramoduljait ugyanis nagyon sok neves gyártó választja és hatalmas profitot képesek ezen a téren termelni. A Toshiba szintén nagy névnek számít a területen ám a Sony felerősödésével szeretné tovább erősíteni magát és friss hírek szerint a Toshiba hasonló részlegét is megvásárolná. Ezzel növekedne a gyártási kapacitás, újabb partnerekre tennének szert és tulajdonképpen a piac legerősebb résztvevői lehetnének.

A felvásárlás természetesen a hagyományos fényképezőgépek piacára is hatással lehet, ahol a Sony szintén egyre aktívabb. Az biztos, hogy az utóbbi években a kameramodulok és érzékelők területe lett a Sony egyik legnagyobb bevételforrása.
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 10 hónapja és 15 napja

Érdekes, hogy a Sony kamerák ennyire dícsérve vannak. Én eddig akárhány Sony telefonnal találkoztam, nem lehetett velük nagyszerű képeket lőni. Lehet csak rossz kategóriákban nézelődtem. Bevallom, a 150k-s telefonokat meg sem nézem.

válasz erre

kpal

2 éve, 10 hónapja és 16 napja

Én Lumia (Nokia) kameramodulokba bízok .

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 10 hónapja és 16 napja

Jól csinálják.
A kameramoduljuk nagyon jó és ezt ki is használják.

válasz erre

Linuxfan

2 éve, 10 hónapja és 16 napja

Bevált szokás a legnagyobb konkurenciát felvásárolni. Jól csinálják.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaLaci721 profilja