A törölt Disney Infinity 4 sokkal nagyobb crossover lett volna, mint a Kingdom Hearts 3

2019. január 16.
5.9842
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindenki a Kingdom Hearts 3 lázában ég ezekben a napokban, ami nem véletlen, hiszen a Square Enix régóta várt szerepjátéka hamarosan megjelenhet, és rengetegen örülnek neki, hogy összevonja a Disney univerzumait egy japán fantáziavilággal.

Annak ellenére is nagy dolog ez, hogy egy a ResetEra fórumán bemutatott videó tanúsága szerint a korábban törölt Disney Infinity 4.0: Kingdoms ennél sokkal nagyobb crossovernek készült, és erről bárki meggyőződhet a játék félbemaradt alfa változatáról rögzített videó megtekintésével.

Mint kiderült, a Disney Infinity 4 a Disney mellett a Pixar, sőt a Marvel és a Star Wars világait is ötvözte volna egymással, vagyis simán láthattuk volna, amint Miki egér nagy kalandra indul Pókember és Han Solo társaságában. Egy kicsit talán mégis bánjuk, hogy törölték a Disney Infinity folytatását...

3 hozzászólás

WickedSick

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az a baj, bármennyi világot összeengednek, mit sem ér az egész, ha nincs mögötte egy jó sztori és egy függőséget okozó játékmenet. A KH3-at sem azért várják az emberek, mert "mekkora crossover", hanem mert siman felveheti a versenyt az evtized RPG-ivel. Kérdés, hogy a Disnes Infinity 4-ről beszélt-e volna bárki is ha megjelenik, azon kívül, hogy mennyi karakter van benne..

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

A Disney Infinity még érdekel is, de a Kingdom Hearts az annyira nem érdekel.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Mondjuk így leírva ez jó poén lett volna.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaStarjumper profiljaGargameth profiljamarco profilja