A Tomb Raider 2 színésznője borzasztóan izgatott a rendezővel való közös munka kapcsán

2021. október 15.
39.2781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Tomb Raider-franchise rajongói türelmesen várják a híreket a 2018-as filmes reboot folytatásáról, viszont most van ok örömködni, tekintve hogy Lara Croft színésznője, Alicia Vikander újabb friss hírekkel szolgált.
 

A Total Film magazinnak adott interjújában Vikander a folytatásról és a rendezővel, a Misha Greennel való munkáról beszélt. Green az HBO Lovecraft Country című sorozatának fejlesztője és producere, és úgy tűnik, Vikanderrel jól összemelegedtek, miközben a Tomb Raider 2-t a Zoom hívásokon keresztül vitatták meg. Úgy tűnik, mindketten nagy akciójeleneteket terveznek az új filmbe.

Elmondása szerint amikor a stúdió először mondta, hogy érdekli őket a folytatás, nagyon izgatott lett, és amikor megemlítették neki Mishát, és látta a Lovecraft Country-n végzett munkáját, rendkívül lenyűgözte őt.

Annyira szórakoztatóak számára a Mishával való közös Zoom hívások, hogy végre egy másik vele egykorú nővel ülhet együtt, és hogy megbeszélheti a nagy akciójeleneteket és a mutatványokat, amiket meg akarnak csinálni.
5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Sokan nem csípik, de az a helyzet én jobban szeretem ezt a Tomb Raidert mint a Jolie félét. Pedig amikor még csak lehetett hallani hogy ezzel a csajjal jön akkor azt mondtam baromság. De aztán a film meggyőzött.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Még csak itt tartunk? Neki sem álltak???

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Várós a folytatás, nagyon tetszett a reboot első része.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát ez elég soká fog még jönni ezek szerint.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Azt hittem már nem is készítik.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja