A több mint 53 millió PS4 mellé már 400 millió játék is elfogyott!

2017. január 24.
3.9941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár eddig is tátott szájjal bámultuk, ami a Sony és a PS4 háza táján történik, azonban Kaz Hirai a Taipei Game Show-n újabb elképesztő adatokat közölt velünk a konzolról, így kiderült, hogy nemcsak hardveres, hanem szoftveres tekintetben is főhajtás illeti.
 

A CEO ugyanis bejelentette, hogy a PS4 eladásai elérték az 53,4 milliós példányszámot, ami mellett Hiroyuki Oda, a Sony Japan menedzsere arról is beszámolt, hogy a konzolra megjelent szoftverek is jól teljesítenek, ezekből ugyanis már több mint 400 millió példányt vásároltak meg maguknak a rajongók.

Ez önmagában is egy hihetetlen szám, hiszen azt jelenti, hogy minden felhasználó átlagosan 7,5 videojátékot vett meg magának a konzol mellé, de még elképesztőbb az adat, ha összevetjük a PS2 és a Nintendo Wii, avagy minden idők két legjobb eladásokat produkáló konzoljának hasonló eredményeivel.

Ebből kiderül, hogy a PS4 már most lenyomta mindkettőt, hiszen amikor a PS2 50 millió eladott konzolnál járt, a szoftvereladások 308 milliónál és átlagosan 6,2 megvásárolt játéknál masinánként, míg a Nintendo Wii esetében az értékek ugyan magasabbak voltak, de ennél a mérföldkőnél még ez a gépezet is csak 7,1 eladott videojátéknál ekkor tartott konzolonként.

Hogy a PS4 hamarosan minden rekordot megdönt, és a világ legtöbbet eladott konzoljává válik? Ha sem a Nintendo Switch, sem a Project Scoprio nem szabja le az állunkat, akkor a jelek szerint erre minden esélye megvan.
5 hozzászólás

kpal

4 éve, 3 hónapja és 25 napja

PS mindig jól teljesített.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Kb. 0,000000000000000000000000001% esélyt látok arra hogy vagy a Switch vagy a Scorpio leveri a PS4-et.

válasz erre

totyak

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

A többség a jobbat veszi. Szerintem is több rá a jobb cím.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 4 hónapja

Az a nem gyenge!

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja

Nagyon betalált a PS4!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaGrifid profilja