A The Witcher 3 zeneszerzője írja a Cyberpunk 2077 muzsikáit

2016. február 25.
3.2421
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Witcher 3 kapcsán tonnányi pozitívumot tudnánk felsorolni, amelyek miatt Geralt legutóbbi kalandja egy életre beleégett az emlékeinkbe, és ezek között bizony előkelő helyen állnak a nagyszerű dallamok is.

Ezeket a csodálatos tételeket Marcin Przybylowicz-nak köszönhettük, aki a kortárs zeneszerzők egyik legkiemelkedőbb tagja, és a CD Projekt RED bejelentései alapján a jövőben is együtt dolgoznak majd vele, lévén ő fogja komponálni a csapat következő siker várományosa, avagy a Cyberpunk 2077 muzsikáit is.

Hogy Marcin miként állja meg a helyét a sci-fi témában, azt egyelőre még nem tudni, de mivel a The Witcher 3-ban már egyszer elvarázsolt minket, ezért most komoly elvárásaink vannak vele szemben.
4 hozzászólás

kpal

6 hónapja, 2 hete

Minőség a neve ..

válasz erre

totyak

6 hónapja, 2 hete

Fontosak a zenék is, de nálam csak a fontossági sorrend sokadik helyezkedik el. Annyi minden más van, ami többet számít.

válasz erre

bekecs

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Akkor nem lesz vele gond!

válasz erre

drift3r91

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem fog csalódást okozni.

válasz erre
Cyberpunk 2077
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljatotyak profilja adambalonyi profiljamarco profiljaSunyi78 profiljaManiac profiljagery1113 profiljagokuvsvegita profilja