A The Order: 1886 fejlesztői szerint a PS5 minden idők egyik legforradalmibb otthoni konzolja lesz

2020. március 20.
10.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan csalódásukat fejezték ki a napokban, miután Mark Cerny először beszélt konkrétan a PS5-ről, aminek az oka az volt, hogy bizonyos tekintetben gyengébb hardver készül most, mint amit a Microsoft korábban bejelentett, és ez sokaknak szúrta a szemét.

Ezt a helyzetet próbálta meg oldani egy kicsit Andrea Pessino, a Ready at Dawn egyik vezetője, aki a Twitteren kiemelte,hogy egy éven belül a játékosok is rájönnek majd arra, hogy a PlayStation 5 minden idők egyik legforradalmibb otthoni konzolja lett.

A The Order: 1886 fejlesztőcsapatának szócsöveként Andrea hozzátette még, hogy később a rajongók beláthatják majd, mennyire buták voltak, amikor a teraflopok és egyéb hasonlóan érthetetlen specifikációk miatt aggodalmaskodtak vagy vitáztak - utalva ezzel arra, hogy a PS5 esetében úgyis megint a tartalom lesz az, ami elviszi a hátán a konzolt, és ezen a téren a Sony semmit nem bíz a véletlenre.

beszélt konkrétan a PS5-ről, aminek az oka az volt, hogy bizonyos tekintetben gyengébb hardver készül most, mint amit a Microsoft korábban bejelentett, és ez sokaknak szúrta a szemét.'>
7 hozzászólás

zender

4 éve, 5 hónapja és 2 napja

Én hiszek nekik, de tényleg. Viszont a vas is számít, nekem meglepő, hogy nem lépett a Sony az utolsó pillanatban egy picit erősebb felé...

válasz erre

totyak

4 éve, 5 hónapja és 4 napja

PS fejlesztőcsapat, mi mást mondanának. Amúgy sem számít ki mit mond, mindenki vegye azt, amelyik konzol szimpatikusabb, de tudja elfogadni, ha a másik nem azt a konzolt kedveli.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nyilván a legfontosabb a játékfelhozatal, ebben pedig a Sony nagyon erős.

válasz erre

Direktor

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Elég erős szavak ezek.

válasz erre

Tommy

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Utólag hiába látják be, ha az elején nincs vásárlás, elindul a **** folyamat, kevesebb fejlesztés satöbbi.

válasz erre

muki

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Jó hát ilyen szövegeket már sokszor hallottunk mosolygó smiley - majd eldől, miután megvettük.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Andrea Pessino arra utal, hogy a hardver összképét kell nézni. Mark Cerny szerint (aki a Sony hardveréért felel és a bemutatóját tartotta) bizonyos esetekben jobb kevesebb számítási egységet magasabb frekvencián működtetni, mint többet alacsonyan, ezért szerinte a teraflop érték önmagában csalóka.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja