A The Last of Us Part 2-ben Ellie nem egyedül fog kalandozni

2018. július 11.
1.0931
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a The Last Of Us Part 2 esetében a Naughty Dog most már teljes mértékben Ellie-t helyezi középpontba, úgy tűnik mégsem magányosan fogjuk utunkat róni, a fejlesztőcsapat biztosított minket efelől.

Nemrégiben kiderült, hogy a mostanra már tinédzserre érett hölgyemény lesz az egyedüli játszható karakter, Neil Druckmann, a fejlesztőstúdió alelnöke elhintette egy interjú során, hogy bizony lesz főhősünknek társa.

Az előző epizódban ugye Ellie volt ez a partner, és a látott gameplay videóból nem derült ki, hogy ki is ez a titokzatos illető - ha egyáltalán egy személyről van szó, és nem többről -, Druckmann elmondása alapján a céljuk az, hogy elérjék, hogy a játékos valódi emberként tekintsen bajtársaira.

Logikus lenne kapásból Joel-re tippelni, de nem szabad elvetetni azoknak a fiataloknak a lehetőségét sem, akik már felbukkantak a bemutatott trailer-ben.
4 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jó lenne, ha Joel lenne, de szerintem pont amiatt nem ő lesz, mert mindenki arra számít. Személy szerint én arra tippelek, hogy nem is ember lesz az állandó társunk, hanem egy kutya.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Az elsőben is nem egy társunk volt.
Úgyhogy tuti lesznek benne jó sokan.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem os lenne sok értelme.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Furcsálltam volna ha nem így lesz.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaImperator profiljabecsehely profiljaBvektor profiljaturatur profiljaHellblade profilja