A The Last of Us Part 2 egyik fejlesztője csatlakozott a God of War: Ragnarök munkálataihoz

2021. január 13.
12.4651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár eddig is kifejezetten jó kezekben volt a God of War: Ragnarök, hiszen a Sony Santa Monica csapata bizonyította már néhányszor, hogy jól értenek a minőségi videojátékokhoz, most azonban egy újabb talentummal gazdagodott a brigád.

Kiderült ugyanis, hogy az említett stúdióhoz csatlakozott Beau Anthony Jiminez, aki hangdizájnerként korábban olyan alkotásokon munkálkodott a Naughty Dog keretein belül, mint a The Last of Us Part 2 vagy az Uncharted: The Lost Legacy.

A hírt konkrétan az érintett jelentette be a Twitteren keresztül, ahol kiemelte, hogy óriási megtiszteltetés számukra, amiért hozzájárulhat a PlayStation hagyományaihoz, miszerint ikonikus hangzású élményeket alkothat - legközelebb például éppen a következő God of War-játékhoz.

God of War: Ragnarök, hiszen a Sony Santa Monica csapata bizonyította már néhányszor, hogy jól értenek a minőségi videojátékokhoz, most azonban egy újabb talentummal gazdagodott a brigád.'>
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Hú, de várom már, hogy megérkezzen. Kár, hogy csak annyit tudunk, 2021-ben jön, abból meg még van egy kevés röhögő smiley

válasz erre

Tommy

3 éve, 6 hónapja és 15 napja

Igen nagy váltás! meglepett smiley

válasz erre

muki

3 éve, 6 hónapja és 15 napja

Jól hangzik! mosolygó smiley

válasz erre
God of War: Ragnarök
24.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja