A TGA 2020 részeként mutatják majd be a következő Among Us pályát

2020. december 03.
21.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő népszerűségre tett szert gyakorlatilag a semmiből az Among Us című videojáték, melyben nyilván sokat segítettek a milliószám elterjedt netes mémek is, azonban akárhogyan történt, a nagy népszerűséget jól mutatja a TGA 2020-on való szereplés.

Geoff Keighley ugyanis a Twitteren bejelentette, hogy az Among Us szintén ott lesz az év utolsó nagy videojátékos eseményén, sőt mi több, egy világpremier is várható hozzá, hiszen ott mutatják majd be az alkotás soron következő pályáját, ami ezek szerint óriási dolognak ígérkezik, és bár ezt a készítők már korábban jelezték, az esemény szervezője csak most hivatalosította az egészet.

A TGA 2020 egyébiránt napra pontosan egy hét múlva, azaz jövő csütörtökön várható, és mielőtt bárkinek szívelégtelensége lenne, azért biztosan nem az új Among Us pálya lesz az event legnagyobb történése.

Among Us című videojáték, melyben nyilván sokat segítettek a milliószám elterjedt netes mémek is, azonban akárhogyan történt, a nagy népszerűséget jól mutatja a TGA 2020-on való szereplés.'>
2 hozzászólás

WickedSick

3 éve, 8 hónapja és 1 napja

VaPe írta:
Szerintem semmi extra nem lesz abban a pályában, csak kellett valamit mondani hogy csak ott lesz.
15 fős pálya lesz, ez már pont elég extra. kacsintó smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 1 napja

Szerintem semmi extra nem lesz abban a pályában, csak kellett valamit mondani hogy csak ott lesz.

válasz erre
Among Us
1.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja