A tervezettnél kicsit később jön a Fallout 76 első gigafrissítése

2019. március 12.
6.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Eredetileg a mai nap során kellett volna rajtolnia a múltkori roadmappel megszellőztetett Wild Appalachia gigafrissítésnek, ellenben a Bethesda a játékosok türelmét kérte, és halasztottak a premieren.

Persze nem kell bepánikolni, mindössze egy napnyi csúsztatásról beszélünk, a fejlesztők ugyanis Redditen jelentették be, hogy immár a Wild Appalachia update-csokor új megjelenési dátuma március 13-ára lett kitűzve.

A frissítés ugyebár egy vadonatúj craftolási szisztémát és quest-sorozatot szállít, mindkettő nagyban kötődni fog a különféle alkoholos italokhoz, illetve nem elfelejteni, hogy napokon belül jön a Fasnacht Parade esemény is, ahol különleges külcsínnel bíró maszkokra lehet lecsapni.
roadmappel megszellőztetett Wild Appalachia gigafrissítésnek, ellenben a Bethesda a játékosok türelmét kérte, és halasztottak a premieren.'>
3 hozzászólás

Xelosz

5 éve, 6 hónapja és 14 napja

azt hittem az már első nap megvolt ha jól emlékszem plus 50 gigát kapásból le kellett tölteni a játékosoknak röhögő smiley
akkor ez most vajon mekkora lesz?

válasz erre

totyak

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

Azt hittem, hogy valami olyasmi kerekedik ki a hírből, hogy a tervezettnél kicsit később, vagyis soha röhögő smiley Ebből a játékból mindent kinézek.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

Meglepődtünk? Na ugye. röhögő smiley

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja