A Tencenthez került a System Shock 3

2020. május 21.
9.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon vegyes érzéseink vannak a System Shock 3 jövőjével kapcsolatban, hiszen bár eddig csak a projekt elkészülése miatt aggodalmaskodtunk, most azonban már amiatt sem vagyunk nyugodtak, hogy milyen minőséget hozhat a legendás horror aktuális része.
Advertisement

Történt ugyanis, hogy a Tencent markába kerültek a System Shock 3 jogai, amiért az Otherside munkatársai valamiért nagyon hálásak voltak - bizonyára nem csokipénzért árulták ki a játékot -, mert szerintük kis indie stúdióként nagy gondot okozott számukra egyedül elkészíteni egy ekkora projektet.


A kínai Tencent azonban szerintük sokkal nagyobb tapasztalattal és technológiai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy méltó folytatást készítsen a franchise-hoz. A nagy kérdés részünkről csak az, hogy a tapasztalat vagy az elhivatottság (értsd: szívvel-lélekkel áll valaki egy projekt mögé) a fontosabb a System Shock 3 kapcsán?

Érdekesség ugyanakkor, hogy Stephen Kick a Twitteren azt állította, hogy a System Shock jogai a Nightdive kezében maradtak, így akad egy kis kavarodás a történet körül. Talán csak a játék elkészítésének jogai kerülhettek a Tencenthez?

Advertisement
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez finoman szólva nem jó hír. Szét lesz cincálva pénzgyűjtővé...

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Jajj....

válasz erre

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Rohadt nagy kiadó mobilon, de ennek én nem örülök, félő hogy tönkre fogják tenni.

válasz erre
System Shock 3
nincs ár
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja