A Telltale-t egykori igazgatója pereli

2018. június 15.
4.1581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sajnos a játékiparban is sok az olyan munkakapcsolat, mely később per formájában csúcsosodik ki, most éppenséggel a Telltale egykori igazgatója, Kevin Bruner perelte be a stúdiót.

A Telltale korábbi igazgatója, Kevin Bruner körülbelül egy évvel ezelőtt került el a cégtől, most pedig eljutott odáig, hogy beperelje a stúdiót amiért nehéz pénzügyi helyzetbe hozták őt. Bruner el akarta adni az értékpapírjainak egy részét, állítása szerint viszont a Telltale elvágta az úriember minden lehetőségét ezzel kapcsolatban.

A Telltale tagadja a vádakat, viszont a bíróság úgy döntött, hogy tüzetesebben átnézik az esetet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Kevin Bruner egy sokak szemében roppant antipatikus ember volt, sokszor vasszigorral kezelte alkalmazottjait, rendszeresen megfélemlítve őket. Kérdéses még, hogy mennyi idő az ügy kivizsgálása, remélhetőleg minél előbb kiderül az igazság.
3 hozzászólás

Direktor

10 hónapja, 3 napja

Ennyire ****ban lenne a Telltale? Vagy mi a baja azzal hogy nem tudja eladni a részvényeit?

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 napja

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a bíróság hogy foglal állást ebben:

"el akarta adni az értékpapírjainak egy részét, állítása szerint viszont a Telltale elvágta az úriember minden lehetőségét"

Ezt azért bizonyítani nem lesz egyszerű, mint ahogy megcáfolni sem.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 3 napja

Annak a pártjára állok, aki beismeri, hogy a cég technikai tudása egy rakat sz.r és újra kell szervezni. Engem nem érdekel, ha nem gyönyörű a játékuk, de leesik 20FPS-re konzolokon, amikor semmi se történik? A Tales from the Borderlands okés, de a Batman...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja5t3v3nk3 profiljamarco profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljaHellblade profilja