A Tekken 7 értékeléseivel büszkélkedik a Bandai Namco

2017. július 06.
2.7851
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco egy újabb trailert mutatott be a Tekken 7-ről, amivel határozottan az volt a céljuk, hogy elbüszkélkedjenek egy kicsit a népszerű bunyós játék eddig elért eredményeiről.

Merthogy nemcsak a rajongók, hanem a szakma is igencsak jó véleménnyel volt a Tekken 7-ről, ezáltal az alábbi felvételen megismerhetjük az egyes magazinok pontszámait, véleményeit, miközben egy halom látványos ütközetet is szemügyre vehetünk az alkotásból.

Mivel az alábbi videót nem érdemes túlmagyarázni, ezért mi sem tesszük meg, ellenben azért még megkérdeznénk a véleményeteket - már amennyiben megvan a gyűjteményetekben a Tekken 7 -, hogy nektek tetszett a játék?

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve, 15 napja

Ez egy bunyós játék, annyi értéket ad, mint bármelyik másik, de azok legalább kinéznek valahogy. Nyilván, ha valaki rajong a sorozatért, akkor nincs neki ennél jobb. Lehet, hogy a pontozók is az ős Tekkenesek táborába tartoznak, máskülönben nem adnak ennyi pontot.

válasz erre

drift3r91

1 éve, 15 napja

Grafika gyenge, a játék meg ... Tekken. Semmi extra de a szinvonal megvan.

válasz erre

Gólem

1 éve, 15 napja

Hűha. Ki a ****t érdekel 3 pontszám most komolyan? Erre verik?

válasz erre
Tekken 7
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaLoginRs profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja