A te géped vinni fogja a megszépült World of Tanks-ot? Próbáld ki most!

2018. március 02.
10.3341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wargaming csapata már tavaly bejelentette, hogy hamarosan egy igencsak jelentős frissítéssel gyarapodhat a World of Tanks, aminek köszönhetően egy teljesen új grafikus motort kap a játék, vagyis a küllem terén végre beéri a mai követelményeket.

Ezzel párhuzamosan természetesen a World of Tanks gépigénye is növekedni fog, és bár új rendszerkövetelményeket még nem adtak ki a készítők, ellenben egy benchmark programot már igen, aminek jóvoltából most lehetőségünk nyílik letesztelni a gépünket, hogy az Update 1.0 feltelepítése után milyen minőségben tudja futtatni a végeredményt.

A kérdéses enCore benchmark IDE KATTINTVA általad is szabadon letölthető és tesztelgethető, ezáltal különféle beállításokkal izzaszthatjuk meg vele a gépünket, aminek során egy 3 perces bemutatót kapunk a megszépülő World of Tanks-ból, amit alacsony, közepes és a legjobb beállításokkal is lefuttathatunk annak érdekében, hogy megnézzük, miként is fut majd a gépünkön a játék a frissítést követően.

Hogy az update mikor futhat majd be a népszerű tankos MMO-hoz, az egyelőre nem derült még ki, ellenben bizonyára nem kell sokáig várni rá.
5 hozzászólás

muki

2 éve, 3 hónapja és 12 napja

Kemény lesz az új nagyon, bár én azt várom tőle hogy mivel saját motor, sokkal optimalizáltabb lesz mint eddig.

válasz erre

totyak

2 éve, 3 hónapja és 12 napja

Milyen gépigénye van ennek, hogy külön bencsmárkkal kell tesztelni a gépeket? Én azt hittem, hogy ez egy alsó-közép kategóriás gépen elszalad vígan.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 12 napja

De várom már az újat!

válasz erre

marco

2 éve, 3 hónapja és 12 napja

Na nézzük!

válasz erre

Tuttu13

2 éve, 3 hónapja és 12 napja

Nagyon szimpatikus dolog, hogy egy készülő játékhoz csináltak egy benchmark-ot.
Marketing fogásnak is nagyon jó, illetve a fanatikusok (mert vannak bőven ) fel tudnak készülni időben, ha esetleg változtatásokra van szükség.
KHIRÁLY!

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaYanez profiljagery1113 profilja