A taktikázásról szól a Sniper: Ghost Warrior 3 legújabb videója

2017. január 28.
4.1481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CI Games munkatársai egy friss videót mutattak be a Sniper: Ghost Warrior 3-ról, amelynek keretein belül ezúttal nagyon fontos részletek derültek ki az alkotáshoz kapcsolódóan.

Hogy egészen pontosak legyünk, a három és fél perces gameplay felvételen a mesterlövészek által használt, illetve a játékban is nagyszerűen hasznosítható taktikákat vehetjük górcső alá, amelyeket a fejlesztők aprólékosan igyekeznek prezentálni nekünk, külön kitérve a távcső kalibrációjára, a pozicionálásra vagy éppen a drónok szerepére.

Ha érdekel mindez, vagy csak arra lennél kíváncsi, hogy milyen sokat fejlődött elődjéhez képest a Sniper: Ghost Warrior 3, az alábbi videó egy kötelező tananyag, miközben a megjelenést is érdemes már jegyezgetni, hiszen április 4-én számíthatunk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sniper: Ghost Warrior 3-ról, amelynek keretein belül ezúttal nagyon fontos részletek derültek ki az alkotáshoz kapcsolódóan.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nem nagyon láttam még játékot, amiben a távcsöves stukival így el leet babrálni. Amúgy nekem az nagyon fura, ha a karakter a szeméhez emeli a távcsövet, akkor nem csak abban látszanak közelebb a dolgok, hanem a fegyver mellett is. Legalábbis nekem úgy tűnik. Márpedig az szerintem nem jó úgy.

válasz erre

Tommy

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Micsoda oktatóvideó! röhögő smiley AMúgy tetszik a game, nem is kicsit.

válasz erre

szattila

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ígéretesnek tűnik.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Kemény, hogy mennyit fejlődött a City, de még kell pár év, amíg elfelejtem a régi játékaikat és a rossz pc játékok sorozatot. röhögő smiley

válasz erre

kpal

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ebben is van bőven potenciál ,izgalmas game .

válasz erre
Sniper: Ghost Warrior 3
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaManiac profilja