A Take-Two elnöke szerint a következő nagy durranás nem egy Fortnite klón lesz

2018. július 08.
8.9941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick örülne, ha a Fortnite az ő gyermekük lenne, de esze ágában sincs azt lemásolni, ugyanis szerinte egy ötlet lemásolásával nem lehet masszív sikert elérni.

Bár az úriember nem zárja ki, hogy az ő játékaikban is legyen battle royale, véleménye szerint annak egyes elemeinek a fogyasztói igényeknek kell megfelelniük, és ha csak szimplán próbálnák lekopírozni a Fortnite formuláját, nem működne, mert senki nem akar egy Fortnite klónnal játszani.

Voltak eddig is pletykák, hogy akár a Red Dead Redemption 2-ben is feltűnhet a népszerű játékmód, így mindenképp megnyugtató, hogy nem egy újabb, ugyanarra a sémára épülő battle royale őrülettel kell számolnunk ha bekerül, a Rockstar Games-ben bízhatunk annyira, hogy úgy tökéletesítik azt, hogy az ne üssön el a játékuktól.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 7 napja

Én az új RDR-t úgy képzelem el, mint a GTA V-öt, csak ez a vadnyugaton lesz. Biztosan itt is lesz majd egy online rész és tele lesz a játék mindenféle (remélhetőleg szórakoztató) melléktevékenységgel. Nyilván lesz kocsmázás, kártya, esetleg lóverseny, rodeó, célbalövés. Széles tárháza van a szórakozásnak ebben a közegben is. Mellette meg nyilván egy igen jó sztorit remél a játékos. Nekem személy szerint mondjuk az első rész nem tetszett igazán, én üresnek találtam. A végére már rühelltem a vadlovak befogását, meg a tehén terelgetést.

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Jó meglátás, nagyon unalmas hogy a játékok fele ilyen mostanában.

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egyet értek vele. Arról nem is beszélve hogy ***** unalmas.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Mondjuk a Battle royale pedig még illene is a vadnyugati mókába. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Persze hogy nem mert jön a RDR2.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja