A Take-Two vezérigazgatója elmondta, miért nem készült még GTA-film

2019. november 21.
6.0761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokak szívfájdalma mindmáig, hogy nem készült a nagyvászonra egész estés GTA-film, annak ellenére, hogy az ötödik felvonás már tényleg sok aspektusában hajaz egy hollywoodi produkcióra, hovatovább nem is értenek sokan egyet azzal, hogy adaptálni kéne eme franchise-t.

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a The Wrap magazin munkatársának mesélt róla, hogy valójában miért nem készült még el a szóban forgó adaptáció. Zelnick szerint, ha ők maguk szeretnének egy GTA-filmet csinálni, az azt jelenti, hogy teljes kreatív kontrollra lenne szükségük, ehhez azonban maguknak kéne finanszírozni az alkotást.

Ez még önmagában nem is jelentene gondot, mert ahogyan az Zelnick is elmondja az interjú során, megvan rá a keretük, azonban nincs meg a csapatnak a szakértelme a filmkészítésen belül. Néhányan a kiadón belül dolgoztak már a filmiparban (többek között Zelnick is), de nem ez a kiadó főprofilja, így ezért nem született még GTA-film.

Amikor felmerült, hogy átadnák-e másnak a film elkészítésének lehetőséget, kitért rá, hogy a legértékesebb tulajdonukat miért adnánk oda egy másik csapatnak, abban reménykedve, hogy talán jól sülnek el majd a munkálatok.

3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Remélem, egyszer ez változik. Durván jó gengszter film lenne.

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Teljesen ésszerű magyarázat.

válasz erre

totyak

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem is kell GTA film, kár lenne lerombolni a renomét.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja