A Take-Two regisztrálta a GTA Vice City Online domain nevet

2020. augusztus 18.
7.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Határozottan elkezdődött valami mozgolódás a Take-Two Interactive és a Rockstar Games háza táján, ami arra utal, hogy talán a régóta vágyott GTA-sorozat kapcsán történhet valami nemsokára.
 

Erre következtethetünk legalábbis abból, hogy a kiadó a minap bejegyeztette a GTA Vice City Online domain nevet, de megújította a GTA VI-hoz kapcsolódó domaint is, ami olyan sok dologra utalhat, hogy egyelőre fogalmunk sincs róla, pontosan mire gondoljunk, de talán a korábbi pletykákkal kapcsolódik össze a történet.

Merthogy nem az első eset, hogy a GTA VI kapcsán felmerül Vice City neve, de mivel ezen a téren rengeteg az egymásnak ellentmondó információ, ezért még találgatni sem merünk, hiszen lehet ez a GTA Online kiegészítése, a GTA VI online szegmense, de akár még a 18 éves GTA Vice City felújításához is kapcsolódhat valamilyen formában. Izgatottan várjuk a további híreket!

Take two interactive own a domain named ?gtavicecityonline? and in updated it alongside ?gtavi.com?. Information via user u/Conla- from r/GamingLeaksAndRumours

5 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 napja

Sokszor csak lefoglalnak előre domaineket, nehogy valaki elhappolja előlük.

Bár azért azt tudjuk, hogy év végén jön egy különleges online frissítés és ezután nem is lepne meg túlzottan, ha Vice City lenne az a gtavicecityonline domian miatt.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 7 napja

Akkor megint nem egy újabb rész jön!

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 napja

Hoppáhoppá! Tudnám élni nagyon!

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 napja

Na megint jönnek majd a pletykák h mit fognak csinálni.

válasz erre

muki

2 éve, 7 napja

Érdekes. Kiváncsi leszek mit kezdenek vele.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja