A Take-Two marketing büdzséje alapján 2023-ban érkezhet legkorábban a GTA 6

2020. május 27.
1.6511
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha összeállítanánk a bejelentés előtt álló legjobban várt videojátékok listáját, akkor a GTA 6 alighanem az élre kerülne, hiszen nagyon sokan várják a Rockstar nyitott világú alkotásának folytatását, ami a legfrissebb jelek szerint valamikor 2023-ban bukkanhat majd fel.

Minderre a Take-Two legújabb marketing büdzséje világított rá, merthogy a kiadó minden évben kiadja általános költségvetését, amiből megtudjuk, hogy az elkövetkezendő néhány esztendőben mekkora összegeket terveznek marketingre fordítani, és a 2024-es pénzügyi esztendőben különösen magasra tették a mércét.

Bár eredetileg a 2023-as financiális évre terveztek ekkora kiadásokat, ezt azonban tovább tolták most egy kicsikét, és mivel 89 millió dollárról beszélünk - ami a kétszerese a vállalat valaha betervezett legmagasabb marketing büdzséjének -, ezért egészen nyilvánvaló, hogy a GTA 6 megjelenéséhez tervezték be, ami egy ideje már nyílt titokként formálódik a háttérben. Ha ez igaz, naptári években számolva legkorábban 2023 tavaszán, legkésőbb 2024 tavaszán jelenhet meg a GTA 6!
5 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Azt nyilván elvárom, hogy szuper játékot kapjunk és esetleg olyan jó optimalizációval, mint az 5-é volt, de az azért elkeserítő, hogy még 3-4 év várakozás van vissza. 10 év, nagyon sok két epizód között. Mi lesz a későbbiekben, egyre csak növekszik a két játék közt eltelt idő? Ilyen tempóban jó, ha még 4-5 epizódot megérek az életemben :-( Régen legalább szokás volt, hogy mellékszálak jöttek, könnyebb volt kivárni a fő darabokat, de most nagyon hanyagolva vagyunk, a GTA Online-tól meg már a hátamon áll a szőr.

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát akkor bizony én ezzel már nem fogok játszani....

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

****a.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ó******'>*******.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szerintem marketingre nem is kéne költeni. Így is úgy is mindenki megvenné.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaGargameth profilja