A szavunk is elakadt a legújabb Battlefield 1 gameplay videó láttán

2016. október 02.
4.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb látványos pillanatok láttak napvilágot a Battlefield 1 egyjátékos kampányáról, ezáltal kaptunk egy közel 13 perces filmecskét, amivel betekintést nyerhetünk az alkotás sztorijába, egészen pontosan a Storm of Steel címre keresztelt első küldetésbe.

A látnivalók olyan elképesztően mutatósra sikeredtek, hogy még mindig keressük az állunkat, hiszen hiába láttunk már sokszor és sokat a játék kapcsán, ezúttal is rádöbbentünk arra, hogy valami igazán nagy dolog készül a DICE műhelyében.

Ha ráadásul mindez nem lenne elegendő, a gameplay felvétel alatt megtaláljuk a Through Mood and Blood egyjátékos bevetés intróját, hovatovább egy rövidke teasert is egy harmadik küldetésből, amely a Friends in High Places címet kapta a keresztségben.

Nézd nagyban ezt a videót!







Battlefield 1 egyjátékos kampányáról, ezáltal kaptunk egy közel 13 perces filmecskét, amivel betekintést nyerhetünk az alkotás sztorijába, egészen pontosan a Storm of Steel címre keresztelt első küldetésbe.'>
5 hozzászólás

kpal

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Na ehhez szereznem kell egy gtx1070 vagy gtx980 legalább meglepett smiley Nagyon brutál ! menő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Azannya, nagyon jó anyag. Az a durva, hogy rengetegen ezt valóban átélték. Mondjuk az fura, hogy USA alapból a ajátékban van, akiknek sok közük nem volt ehhez a háborúhoz, míg a németek, vagy a franciák tudtommal csak DLC-ben kerülnek be.

válasz erre

szattila

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez a legdurvább játék amit életemben láttam.

válasz erre

Gólem

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez nagyon durva lett! meglepett smiley Ha eddig nem is vártam, most már nagyon fogom! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem gondoltam hogy a BF szériára azt fogom még mondani egyszer hogy lenyűgöz, pedig ezzel a résszel most ez a helyzet! mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja