A Steamen keresztül is játszható lesz a Quake Champions

2017. június 26.
3.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek érkeztek a Quake Champions végleges változatára várakozó rajongók számára, lévén a Bethesda hivatalos fórumán megerősítést nyert, hogy a legendás lövölde aktuális epizódja a Steamen is elérhető lesz majd.

Hogy ez miért olyan nagy dolog? Aki esetleg nem tudná, annak elmondjuk, hogy a Quake Champions a jelenlegi - nevezzük így: béta - formájában kizárólag a Bethesda Launcherrel bírható működésre, ami sok játékosnak szúrja a szemét, hiszen így például a közkedvelt Steamre nincs szükség hozzá, hanem pluszban egy sokadik launchert is fel kell tenniük a rajongóknak.

A Bethesda fórumán azonban a csapat tagjai a fanok kérdéseire válaszolva megerősítették, hogy ha elkészül a Quake Champions, akkor az a Steamen keresztül is játszható lesz, ezáltal nem kell majd hozzá a Bethesda Launcher, noha egy Bethesda.net regisztrációra azért így is szükség lesz.
2 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Már így is túl sok program kell a játékok futtatásához, jó tették, hogy ezt nem erőltetik. Amúgy is a nagy többség a steamet részesíti előnyben.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Na ez egy jó húzás!

válasz erre
Quake Champions
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljateferenc profiljagery1113 profiljaRobi022 profilja