A Starbreeze visszaadta a System Shock 3 kiadási jogait az OtherSide Entertainmentnek

2019. február 12.
6.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét ingoványos talajra került a System Shock 3, melyet 2017 óta a Starbreeze védő szárnyai alatt készítettek az OtherSide Entertainment munkatársai, azonban a kérdéses kooperáció nem pont úgy sült el, ahogyan azt tervezték.

Bár eredetileg úgy volt, hogy a kiadó 12 millió dollárt invesztál a legendás horror folytatásába, azonban a tragikusan sikerült 2018-as esztendő után képtelenek lennének ekkora összeget fordítani egy projektbe, ezért úgy határozták, hogy eladják a System Shock 3 kiadási jogait.

Mivel nem szerettek volna kiszúrni a fejlesztőkkel, elsőként őket kérdezték meg arról, hogy érdekli-e őket a visszaszerzés, amire rábólintottak, így most a jogokért cserébe apránként visszafizethetik a Starbreeze-nek azt a pénzt, amit a kiadótól kaptak, cserébe viszont teljes egészében ők rendelkezhetnek majd a System Shock 3 kiadásáról, ami igazán jól is elsülhet.
System Shock 3, melyet 2017 óta a Starbreeze védő szárnyai alatt készítettek az OtherSide Entertainment munkatársai, azonban a kérdéses kooperáció nem pont úgy sült el, ahogyan azt tervezték.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

Biztos akarnak vele valamit, csak nem poénból kérték vissza! mosolygó smiley

válasz erre

muki

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

Reméljük tudnak is valamit kezdeni vele...

válasz erre
System Shock 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja