A Star Wars univerzumába is ellátogathatunk a Kingdom Hearts 4-ben?

2022. április 11.
3.9981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amint arra a Twitteren és a Redditen a felhasználók rámutattak, a Kingdom Hearts 4 trailerének egy bizonyos szakasza mintha valami ártalmatlan dolgot rejtegetne a képkocka szélén - talán valami, ami kicsúszott a Square Enix kezei közül, vagy talán szándékos tease-ként került oda valami.

Akárhogy is, egy olyan dolgot lehet kiszúrni, ami nagyon hasonlít egy AT-ST lábára a Star Warsból. Az alábbi trailerben megnézheted magadnak - a videót a megfelelő részhez időzítettük. Sőt, ahogy azt már sokan megjegyezték, a trailer teljes, erdei környezetet bemutató része (az alábbi videóban 04:37-től kezdődően) nagyon hasonlít Endor erdei holdjára, az ewokok otthonára.

A Kingdom Hearts rajongói azóta álmodoznak arról, hogy a Star Wars végre átkerül a franchise-ba, mióta a Disney 2012-ben felvásárolta az IP-t.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kingdom Hearts 4 trailerének egy bizonyos szakasza mintha valami ártalmatlan dolgot rejtegetne a képkocka szélén - talán valami, ami kicsúszott a Square Enix kezei közül, vagy talán szándékos tease-ként került oda valami.'>
3 hozzászólás

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Simán benne van. Legalább lesz benne ami érdekel. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Tényleg nagyon olyan mint az Endor. meglepett smiley

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Disney, úgyhogy nem lenne meglepő.

válasz erre
Kingdom Hearts 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja