A Star Wars Battlefront és a Battlefield 1 alkotója állt a svéd Ubisoft élére

2017. augusztus 09.
3.6401
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb csapatot nyitott meg a napokban a Ubisoft, akik ezúttal északi irányba terjeszkedtek, hiszen Svédországban, azon belül is Stockholmban hoztak össze egy jelentősebb brigádot, amelynek élére a DICE egyik legnagyobb veteránját állították.

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a stockholmi részlegük vezetését az Patrick Bach látja majd el, aki 15 éven át dolgozott a DICE-nak, ezáltal olyan címek elkészítésében segédkezett, mint a Star Wars Battlefront, a Battlefield 1 vagy a Mirror's Edge Catalyst, magyarán emberünk nem tekinthető kezdőnek.

Bach és a Ubisoft Stockholm egyébiránt önálló játék fejlesztésébe egyelőre nem kezd, a franciák ugyanis azzal a célzattal trombitáltak össze egy stúdiót Svédországban, hogy segítő kezet nyújtsanak a Ubisoft Massive srácainak az új Avatar-játék elkészítésében.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 napja

Nem tudom az EA-nél mi volt a pontos titulusa, de ez a részlegvezető jól hangzik.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 napja

Hát nem egy karrierista a pali.

válasz erre

VaPe

1 éve, 9 napja

Cseberből vederbe.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 9 napja

EA-től Ubi-ig? Az nem előrelépés, hanem stagnálás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja5t3v3nk3 profiljakpal profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljanyulszem profiljakylx profiljagery1113 profiljaBaresz Baresz profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja