A Stadia fejese tagadja, hogy egy, a Netflixhez hasonló szolgáltatással készülnének

2019. július 20.
3.1281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google Stadia kapcsán még mindig megannyi kérdése van a közönségnek, a homályt pedig a projekt direktora, Andrey Doronichev próbálta meg eloszlatni egy Reddites kérdezz-felelek keretein belül.

A válaszok között akadt egy-két érdemleges is, mint például, hogy miután egy kérdésben a Netflixhez hasonlították a Stadiát, Doronichev leszögezte, hogy szó sincs ilyesmiről, sokkal inkább hajaz a formula a PS Plusra vagy az Xbox Live Goldra, aminek a keretében havonta egy játékot fogunk kapni, legalábbis ha előfizetünk a Stadia Próra.

Ugyebár az első alkotás, amit bérmentve tölthetünk, az a Destiny 2 lesz, viszont ezeket az ingyen bezsákolható címeket megtarthatják az előfizetők, ergo a PS Plus mintájára amíg megvan az előfizetés, addig a könyvtárunkban marad a játék.
7 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Mondhatnak ezek bármi, ez egy századik stream szolgáltatás lesz. Lehet, hogy bejön a népeknek, engem nem izgat. Nekem a stream megoldásos játék nem pálya. Ha csak ez lenne, inkább nem játszanék tovább.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ezzel annyira nem lettem meggyőzve... szóval még nagyon várok ezzel a dologgal.

válasz erre

zender

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Hiába tagadja, majd a vásárlók eldöntik, hogy mihez hasonló. Nekem egyelőre úgy tűnik, hogy egy sima felhős stream, mindenféle kamu mellébeszéléssel, volt már ilyen a piacon nem is egy. Mind bukott mint az atom. Ez is fog.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Tripolis írta:
Mit értesz ez alatt? A koncepció egy főnév és a -tlan, -tlen, -ság, -ség képzőt melléknevek mellett használjuk nem főnévhez csatolva
Lehet, ismeretlen számodra, de van olyan ****ság hogy autocorrect ami időnként ritka nagy baromságokká tud változtatni értelmes szavakat. De ha ebből neked nem jött le, mire gondolok, akkor nem nálam van a baj.

Ha meg csak nyelvtannáciskodni akarsz, felesleges, mert le****om a véleményed.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Meglátjuk. Egyelőre tök zagyva az egész.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Teljesen koncepciótlanság ez az egész...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaiPet profilja