A Square Enix véglegesen bevezeti az otthoni munka lehetőségét

2020. november 25.
21.3191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A koronavírus miatt megannyi cég realizálta az otthoni munkában rejlő potenciált, sok vállalat azonban nemcsak ideiglenesen kívánja bevezetni a távmunka opcióját, hanem akár véglegesen is - mint például most a Square Enix.
 

A Final Fantasy-sorozat, a Marvel's Avengers és a Tomb Raiderek mögött álló brigád újonnan jelentette be, hogy december elsejétől kezdve akármelyik alkalmazottjuk végezheti otthonról a munkáját. A sajtóközleményükben kifejtették, hogy az otthoni munkavégzés "állandó és alapvető programként" kerül kialakításra a többi munkastílus mellett december 1-jétől.

Ezzel a vállalat nemcsak egy rugalmas és sokszínű munkakörnyezet megteremtését reméli, hanem a termelékenység további erősítését és az alkalmazottak munkájának és a magánéletének optimális egyensúlyának elérését is.

A program által létrehozott további lehetőségek lehetővé teszik a vállalat számára a sokszínűbb emberi erőforrások toborzását, valamint egy olyan szervezet létrehozását, amely képes alkalmazkodni a váratlan fejleményekhez, például katasztrófákhoz és a foglalkoztatási modellek változásához - ezzel utalva a mostani járványhelyzetre.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaMonyo profiljaM.O.R.P.H. profilja