A Square Enix is otthoni munkára állította rá dolgozóit a koronavírus miatt

2020. március 20.
7.0141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindent felülír ezekben a napokban a koronavírus-járvány, és most éppen a Square Enix tett egy nyilatkozatot arról, hogy dolgozóik védelme érdekében akit csak lehetett, átállítottak otthoni munkára.

Mint közleményükből megtudtuk, már februárban elkezdték követni a regionális kormányzati és egészségügyi képviselők irányelveit, ezáltal múlt hónapban korlátozták a belföldi és a külföldi utazásaikat, valamint irodáik és stúdióik látogatóinak a számát is, azonban úgy tűnik, ez nem volt elég.

Phil Rogers vezérigazgató legfrissebb bejelentése szerint így a legújabb intézkedés, hogy legtöbb alkalmazottjukat átállították az otthoni munkára - ahol ez lehetséges volt -, amire az elmúlt hetekben teljes mértékben felkészültek, így kibővítették a kapcsolódó lehetőségeket, és elvégezték a szükséges technológiai frissítéseket.

Ennek köszönhetően a termelés részükről nem esik majd vissza túlzottan, így például a Final Fantasy VII Remake április 10-re tervezett premierje sem módosul, noha Rogers szerint bizonyos országokban a logisztikai problémák miatt lehetnek kisebb-nagyobb regionális csúszások.
3 hozzászólás

muki

11 hónapja, 2 napja

Legalább jobban haladnak a melóval.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 napja

Fejlesztőknek tök ideális.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 2 napja

Ez a minimum, most már mindenkinek ezt kell csinálnia.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaWickedSick profilja