A sorozat többi tagjához hasonló hosszúságot várhatunk a Far Cry 5-től

2017. július 17.
2.8691
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan azt hihetik, hogy a Far Cry 5 egy kicsit talán alaposabban is kitolja majd a sorozat határait, azonban Drew Holmes, a játék vezető írója egy interjúban elmondta, hogy igazából nincs szükségük ilyesmire.
 

Olyannyira nincs, hogy a fiktív Hope County-ba kalauzoló történet nagyjából ugyanolyan hosszúságú lesz, mint a sorozat korábban megjelent epizódjai, ezáltal a Far Cry 3-hoz és a Far Cry 4-hez hasonlóan legalább 15 órányi sztori vár majd ránk a kampányban.

Természetesen, akinek volt már dolga a Far Cry-sorozattal, az bizonyára nagyon jól tudja, hogy ez a 15 óra valóban csak egy laza becslés, méghozzá olyannyira, hogy a rengeteg mellékes teendő és a sok-sok aktivitás miatt ennek a három-négyszerese is könnyedén kihozható lesz majd a játékból. Megjelenés február 27-én!
3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem rossz az a 15 óra. Mondjuk nyilván akkor megfelelő mennyiség, ha aktív játékkal lehet eltölteni. Ha óriási bejárható terület lesz, ahonnan egyik küldetéstől a másikig 10 perc lesz az út, úgy már macerásabb a dolog.

válasz erre

Imperator

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ha csak a sztorira mennék rá, az alig 8-10 óra, bár azért ez elég korrekt szám manapság.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Igazuk is van. Teljesen jó az főleg ha mindent bejársz, mindent felkutatsz stb.

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaturatur profiljaSunyi78 profilja