A sorozat legnépszerűbb tagja lett a Fallout Shelter

2016. február 19.
3.4341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki még mindig nem értené, hogy miért invesztálnak a fejlesztőcsapatok olyan sok pénzt a mobiljátékokba, akkor itt a következő élő példa, a Fallout Shelter, ami megjelenése után nem sokkal a franchise eddigi legnépszerűbb tagjává vált.

A hírt Todd Howard, a Bethesda kreatív igazgatója jelentette be a 2016-os DICE keretein belül, így elmondta, hogy a legutóbbi statisztikák szerint a rajongók már 4 millió meccset játszottak le az alkotás keretein belül, amivel még akkor is kiérdemelte a végeredmény a legtöbbet játszott Fallout címét, ha a sorozat eddigi összes epizódjának statisztikáit egy kalap alá vesszük.

Mint ismert, a Fallout Shelter tavaly júniusban jelent meg iOS-rendszerekre - majd később Androidra is -, és már rögtön az első napon csak az Apple platformján a legjobban fogyó címmé lépett elő.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Véletlenül egy mobiljáték sikeres lett és rögtön elkezdünk általánosítani. A mobil nem játékra való és ez meg is látszik az eladásokon. Főleg úgy, hogy droidra pl. minden megerőltetés nélkül szedi le bárki a másolt játékot.

válasz erre

Imperator

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Én hamar abbahagytama játékot, de ettől függetlenül szép teljesítmény.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Még soha meg sem néztem mi ez. Nekem a játék mobilon elképzelhetetlen.

válasz erre

kpal

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Wp sehol sincs most se .

válasz erre
Fallout Shelter
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaManiac profiljaGólem profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profilja