A sorozat alkotója mindent megtesz, hogy folytatódhasson a Prince of Persia

2018. január 12.
2.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek láttak napvilágot a Prince of Persia-sorozat lehetséges jövőjével kapcsolatban, ami bár olyan bizonytalan, mint bármelyik buszmenetrend, de most mégis minden eddiginél komolyabb reménysugár gyúlt vele kapcsolatban.

A történet azzal indult, hogy Chrissy Teigen, egy Amerikában kifejezetten ismert celeb - akiről kiderült, hogy nagy játékrajongó - a Twitteren a nagy nyilvánosság előtt megkérdezte, hogy létezik-e még a Prince of Persia-sorozat, mert ő annyira szerette ezt a játékot.

A híresség kérdésére bár sok rajongó válaszolt, azonban senki sem gondolta volna, hogy hivatalos reakciót is kap, márpedig így történt, ezáltal a Ubisoft Montreal egy fotó társaságában - amelyen Chrissy fejét montírozták a Herceg testére - elmondták, hogy a Prince of Persia franchise jelenleg szünetel.



Ennyiben ki is merülhetett volna ez a történet, csakhogy a diskurzushoz csakhamar csatlakozott Jordan Mechner, a sorozat legendás alkotója, aki a Chrissy-nek válaszolva elmondta, hogy nagyon jól tudja, hogy milyen sok ember várja a játékot, így mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jövőben új Prince of Persia készülhessen.


3 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Én is nagyon szeretem a sorozatot és hiányzik is. Furcsa, hogy az AC-t orrba-szájba tolják, PoP-ból meg semmi. Meg lehetne ezt osztani úgy, hogy mondjuk nem jönne ki évente játék, csak két évente és minden második évben cserélődne, egy AC, egy PoP.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

muki írta:
Na ez az igazán korrekt hozzáállás. Ubisoftot viszont nem értem.
Mert nem a mostani játékaik sémájára épül a Prince of Pesia.
Mert ha jobban megnézed az összes ugyan úgy van felépülve hogy A-ból B-be menj el üsd le/öld meg XY-t közben mássz fel ide hogy ott aktiváld a rádiótornyot hogy elérd a térkép adta összes lehetőséget. Közben parkourözni kell hogy elérd a fejlesztésekhez szükséges dolgokat, hallgatózhatsz hogy infót szedj ki meg minden ilyesmi.
Pár éve az összes erre épült, de lehet azóta kicsit oldódott a formula.

válasz erre

muki

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Na ez az igazán korrekt hozzáállás. Ubisoftot viszont nem értem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja