A sorozat alkotója mindent megtesz, hogy folytatódhasson a Prince of Persia

2018. január 12.
1.3601
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek láttak napvilágot a Prince of Persia-sorozat lehetséges jövőjével kapcsolatban, ami bár olyan bizonytalan, mint bármelyik buszmenetrend, de most mégis minden eddiginél komolyabb reménysugár gyúlt vele kapcsolatban.

A történet azzal indult, hogy Chrissy Teigen, egy Amerikában kifejezetten ismert celeb - akiről kiderült, hogy nagy játékrajongó - a Twitteren a nagy nyilvánosság előtt megkérdezte, hogy létezik-e még a Prince of Persia-sorozat, mert ő annyira szerette ezt a játékot.

A híresség kérdésére bár sok rajongó válaszolt, azonban senki sem gondolta volna, hogy hivatalos reakciót is kap, márpedig így történt, ezáltal a Ubisoft Montreal egy fotó társaságában - amelyen Chrissy fejét montírozták a Herceg testére - elmondták, hogy a Prince of Persia franchise jelenleg szünetel.Ennyiben ki is merülhetett volna ez a történet, csakhogy a diskurzushoz csakhamar csatlakozott Jordan Mechner, a sorozat legendás alkotója, aki a Chrissy-nek válaszolva elmondta, hogy nagyon jól tudja, hogy milyen sok ember várja a játékot, így mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jövőben új Prince of Persia készülhessen.


3 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 napja

Én is nagyon szeretem a sorozatot és hiányzik is. Furcsa, hogy az AC-t orrba-szájba tolják, PoP-ból meg semmi. Meg lehetne ezt osztani úgy, hogy mondjuk nem jönne ki évente játék, csak két évente és minden második évben cserélődne, egy AC, egy PoP.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 napja

muki írta:
Na ez az igazán korrekt hozzáállás. Ubisoftot viszont nem értem.
Mert nem a mostani játékaik sémájára épül a Prince of Pesia.
Mert ha jobban megnézed az összes ugyan úgy van felépülve hogy A-ból B-be menj el üsd le/öld meg XY-t közben mássz fel ide hogy ott aktiváld a rádiótornyot hogy elérd a térkép adta összes lehetőséget. Közben parkourözni kell hogy elérd a fejlesztésekhez szükséges dolgokat, hallgatózhatsz hogy infót szedj ki meg minden ilyesmi.
Pár éve az összes erre épült, de lehet azóta kicsit oldódott a formula.

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 napja

Na ez az igazán korrekt hozzáállás. Ubisoftot viszont nem értem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWillThaWheel profilja