A Sony megmutatta az újragondolt PlayStation Gold Wireless Headsetet

2018. március 05.
3.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony már korábban jelezte, hogy teljes egészében újragondolja a prémium hangélményt és megjelenést garantáló PlayStation Gold Wireless Headsetet, amivel kapcsolatban most eljutottunk a megjelenésig, amit a japánok az első trailer bemutatásával párosítottak.

A 7.1-es virtuális hangzásra képes headset bár a tudás tekintetében nem különbözik elődjétől, azonban a dizájn és leginkább a kényelem szempontjából már annál inkább, ha pedig kíváncsi vagy a pontos részletekre, az alábbiakban minden apró változást testközelből ismerhetsz meg.

Az új PlayStation Gold Wireless Headset már elérhető a boltok polcain, ha pedig szeretnénk hozzáférni egy példányhoz, akkor 100 dollárnak megfelelő összeget kell kicsengetnünk érte.

4 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Sony cuccai nagyon jók, de meg is kérik rendesen az árát.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Jól néz ki nagyon. Bejön ez a minimalista dizájn.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Elég menő, de nekem már van egy kicsit korábbi modellem (Wireless Stereo Headset 2.0) és az még hibátlan és tökéletesen működik.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Woooow de dög! Milyen letisztult forma!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljaHellblade profiljaNeurotic profiljaMitüzenarádió profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaSzusz profiljagery1113 profilja adambalonyi profilja