A Sony meg van elégedve a Kena: Bridge of Spirits eladásaival

2021. október 26.
64.5991
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mike és Josh Grier az Ember Labtól elárulta, hogy a Sony elégedett a Kena: Bridge of Spirits eladási számaival, és hogy a játék máris megtérítette a projekt kezdeti fejlesztési költségeit.
 

A Bloombergnek adott interjúban a Grier testvérek nem közöltek konkrét eladási számokat, ugyanakkor azt megjegyezték, hogy kellemesen csalódtak az eddigi eladások mutatóin. Nehéz megmondani, hogy mi a nagy siker, de a Sony elégedett - mondta Josh Grier.

Mike Grier azt is megemlítette, hogy a Sony rengeteg energiát fektetett a Kena: Bridge of Spirits marketingjébe, mivel nagy figyelmet kapott. Bár nem valószínű, hogy egyhamar kapunk pontos eladási számokat, abban biztosak lehetünk, hogy ezek után még nagyobb odafigyelést kap a Sony részéről az Ember Lab.
4 hozzászólás

rDAVE

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

petrovicsz írta:
Ha olyan nagyon menne, már dobálóznának a konkrét számokkal.
És mire mennél egy konkrét számmal? Mihez viszonyítanánk? Fogalmunk sincs, hogy mi számít jónak egy olyan kicsi indie csapatnak, ami eddig csak animációkkal foglalkozott és csak a Kena sikere után merték kijelenteni, hogy mostantól főállású játékfejlesztők, nem mennek vissza reklámokat készíteni... Ők szintet léptek és a Sony is elégedett, ráadásul a dobozos verzió csak november 19.-én érkezik. Nehéz erre azt mondani, hogy nem egy siker.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

De kíváncsi lennék a valós számokra!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Igen titokzatosak.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ha olyan nagyon menne, már dobálóznának a konkrét számokkal.

válasz erre
Kena: Bridge of Spirits
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja