A Sony még több tripla-A kategóriás játékot akar vinni PlayStation VR-ra

2017. augusztus 28.
4.0251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy néz ki, hogy a Sony-nak bejött a számítása a PlayStation VR-ral, Asad Qizilbash, a cég marketinges elnöke ugyanis a Las Vegas-i GameStop Expo részeként megerősítette, hogy a jövőben minden eddiginél nagyobb figyelmet szeretnének szentelni a VR headsetre.

Ennek részeként a kisebb indie címek mellett tripla-A kategóriás videojátékokat is el akarnak hozni a platformra, és ahogyan Qizilbash fogalmazott: itt az ideje, hogy a Sony előhúzza az igazán nagy fegyvereket a PlayStation VR tekintetében.

A marketinges szerint a legnagyobb hangsúly részükről azon van, hogy néhány igazán jó játékot hozzanak el a platformra, amiből arra következtethetünk, hogy a Sony igencsak elégedett az eladásokkal és a visszajelzésekkel egyaránt.

Persze mielőtt bárki God of War-t vizionálna a platformra, azért hozzátesszük még, hogy Asad véleménye szerint a Farpoint például már tripla-A kategóriás címnek számít, ami nyilván nézőpont kérdése, de ha hozzá hasonló címekkel tömik meg a VR headsetet, a legtöbb vásárló már bizonyára így is elégedett lesz.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nem érzem a VR-ben még mindig azt az átütő erőt, meg valahogy a játékosoldalról sem látom az óriási érdeklődést. Sokaknak tetszik a dolog, kipróbálná, elbohóckodna vele, de jelenleg túl drága achnológia és valóban túl kevés az értelmes cím.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Szerintem a Robinson is elég komoly cím volt, ha több olyan lenne annak én csak örülnék. mosolygó smiley

válasz erre

Imperator

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

Jóformán a VR is csak indie játékokkal van tele, jó volna ha valódi húzócímek is lennének egy Resi Evil 7-en kívül.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

Csak kezd lassan felébredni ez a dolog. Eddig nem sok jó játék jelent meg rá.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja